Kiitos!

Kuvaaja: Kimmo Hirvonen

Kuvaaja: Kimmo Hirvonen

Suunnistuksen MM-kilpailuiden järjestelyt ovat keränneet kiitosta muun muassa joukkueiden jäseniltä, Kansainväliseltä suunnistusliitolta ja medialta. Tavoitteenamme oli toteuttaa kaikkien aikojen parhaat suunnistuksen MM-kilpailut, ja palautteen perusteella tuntuu siltä, että onnistuimme. Tapahtuma keräsi kaikkiaan 15 000 kisavierasta!

Jokainen 750 talkoolaisestamme teki mittaamattoman arvokasta työtä kisojen aikana, osa jo pitkään sitä ennenkin. Jokaisen työpanos oli korvaamaton. Järjestäjäorganisaatiossa vallitsi loppuun asti erinomainen henki, iloinen tekemisen meininki. Olen varma, että se näkyi myös kisavieraillemme.

Saamme olla ylpeitä tapahtumasta, jonka olemme yhdessä toteuttaneet. Nautitaan upeista yhteisistä muistoistamme!

Timo Härkönen
Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja

 

Suunnistusliiton kuvapankki: https://kuva.sslmedia.info/Vuoden-2013-kuvia/Suunnistus-MM-2013