Intranetit     In English   På Svenska
IOF World Orienteering Championships Vuokatti Finland 6.-14.7.2013

Yhteistyössä


Autot vuokraa


Tapahtumayhteistyössä


Tulosta

Kainuun Rastiviikko

Vuokatin MM-kisojen yhteydessä 7.-13.7.2013 järjestettävällä Kainuun Rastiviikolla pääset tutustumaan samoihin maastoihin, joissa maailman huiput ratkovat paremmuuttaan. Kainuun Rastiviikko järjestetään niin, että Rastiviikon osallistujilla on mahdollisuus päästä näkemään myös MM-kisojen kilpailut kattavasti. Tutustu esitteeseen.

Rastiviikolle ilmoittautuminen on käynnissä. Tutustu kilpailukutsuun ja tule mukaan! Seuraava ilmoittautumisporras päättyy 31. toukokuuta. Sarjat, hinnat ja ilmoittautuminen Suunnistusliiton IRMA-palvelussa. Nyt sivuilla myös toukokuun versio kilpailuohjeista. Myös lähdöt, sarjat ja matkat löytyvät yhtenä tiedostona sivuiltamme (päivitetty 20.5.)

Kuntosuunnistus on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan Rastiviikolla. Jos kilpasarjat eivät tunnu omalta jutultasi, valitse matkasi kuntosuunnistuksesta päivän fiiliksesi mukaan. Jos osallistut koko viikolle, voit ilmoittautua IRMA-palvelussa. Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä. Tutustu myös kuntosuunnistuksen esitteeseen.

Maanantai 8.7. on todellinen sprinttipäivä, sillä MM-sprintin lisäksi Holiday Club Katinkulta Open Sprint tarjoaa kaikille suunnistajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailla MM-sprintin karsintaradoilla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan jo ennakkoon!

Majoitusvaihtoehtoja on kohtuullisen etäisyyden päässä tarjolla vielä runsaasti. Tutustu eri vaihtoehtoihin! Vuokattiin on helppo tulla ja Vuokatissa liikkuminen on kisaviikolla helpointa kisabussilla.

Jos tulet omalla autolla tai seurabussilla, löydät infon pysäköinneistä täältä.

Lapsista ja koirista pidetään myös hyvää huolta.

Vuoden 2013 Kainuun Rastiviikon kilpailunjohtajana toimii Jukka Liuha. Ratamestarina toimivat Teemu Köngäs ja Lasse Köngäs. Muut organisaation keskeiset henkilöt löydät täältä.

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa tai muuta kysyttävää Rastiviikkoon liittyen, ota meihin yhteyttä!

Ohjelma:
Sunnuntaina 7.7.
Klo 14.00 Kainuun Rastiviikon 1. osakilpailu
Maanantaina 8.7.
Aamupäivällä avoin sprintti
Keskiviikkona 10.7.
Klo 11.00 Kainuun Rastiviikon 2. osakilpailu
Torstaina 11.7.
Klo 13.00 Kainuun Rastiviikon 3. osakilpailu
Lauantaina 13.7.
Klo 8.00 Kainuun Rastiviikon 4. osakilpailu

Koko MM-viikon ohjelma
PääyhteistyökumppanitTiiviitä kisatunnelmia


Pikakommentit ja kuvatWOC 2013 > Kainuun Rastiviikko

Finnish Orienteering Federation Sotkamon Jymy Sports Club Sotkamo Municipality Kainuu Orienteering Week Vuokatti Sports Institute

© WOC 2013 Organising Committee Opistontie 4, 88615 Vuokatin Urheiluopisto, Finland - info (at) woc2013.fi

Powered by Sofor Oy
index